Marloes Kiezebrink

Freelance Animator en Illustrator

Animatie

Bekijk hier een overzicht van mijn animaties van de afgelopen jaren. Meer informatie? Kijk op de pagina "Marloes" voor mijn gegevens.

Update 2017

Afgelopen jaar heb ik aan veel mooie projecten kunnen werken. 
Een groot deel van het jaar was dit aan seizoen 2 van StoryZoo. Daarnaast ook een heel aantal andere projecten zoals workshops geven, karakters animaties maken, werk voor Liniebrekers en Kunstlicht Almkerk. Zie bijvoorbeeld de animatie hiernaast die ik voor Gemeente Altena mocht ontwikkelen. 

 

Oktober 2016

Na het plaatsen van mijn showreel in januari, heb ik aan een hoop leuke projecten gewerkt. Hier dus een update:

Allereerst het project over de eerste wereldoorlog waar ik in opdracht van CultuurPunt Altena aan gewerkt heb. De vijf korte animaties als visualisatie bij een lespakket staan ondertussen online op  "verhalen van altena".

Afgelopen maanden heb ik ook een aantal keer een animatie gemaakt voor "Vrouw & Altena". Bijvoorbeeld voor de verkiezing van meest ondernemende vrouw 2016 en de presentatie van de visiegroep Vrouw&Altena. Klik op de linkjes om de animaties te bekijken. 

Ook in 2016 kon ik weer bij FrameOrder mee werken aan animaties voor Radar Extra, deze keer over de marktwerking in de zorg

Maar het grootste project waar ik dit jaar aan gewerkt heb is de kinderserie StoryZoo die ontwikkeld is voor RTL telekids. Bekijk de promo hiernaast of de website voor meer informatie!  

Showreel 2016

Compilatie van een aantal projecten waar ik in de periode 2013-2015 aan gewerkt heb. Veel kijk plezier! 

 

Najaar 2015

Eind 2015 heb ik aan verschillende mooie projecten mogen werken. Helaas staat nog niet alles online, maar ik kan er gelukkig al wel een aantal met je delen. Zie bijvoorbeeld hier de 8 filmpjes die ik bij FrameOrder heb geanimeerd voor Radar: http://www.radartv.nl/sites/lenenlenenbetalenbetalen/animaties/

Of twee van de projecten die ik voor HIA3D heb gemaakt: http://www.hia3d.nl/work_item/animatie-voor-pwc-artishock-project/ en de animatie hiernaast. 

Met Lotte van Elsacker maakte ik deze intro voor Loezelot: https://vimeo.com/139558563. En voor het youtube kanaal StoryZoo, werk ik mee aan de verschillende vertalingen van deze filmpjes: https://www.youtube.com/watch?v=9DPZ7eBb7RM. Binnenkort meer! 

PEFC

In samenwerking met Studio Olivier heb ik afgelopen jaar 5 animaties en een infographic voor PEFC Nederland ontwikkeld. Deze filmpjes worden gebruikt om de naamsbekendheid van PEFC binnen Nederland te vergroten. Ook in andere landen zijn de animaties te zien, ze zijn in verschillende talen aangeleverd. 

Bekijk alle animaties door hier te klikken