Marloes Kiezebrink

Freelance Animator en Illustrator

MarloesAl heel mijn leven ben ik graag creatief bezig: knutselen, tekenen, karakters ontwerpen en fantasiewerelden verzinnen. In 2007 begon ik dan ook aan een creatieve opleiding aan het AKV St. Joost te Breda.

Na een algemeen eerste half jaar viel mijn keuze al snel op de richting Media en koos ik vanaf het tweede jaar voor de opleiding "Animatie". In 2011 behaalde ik mijn bachelor diploma met de afstudeerfilm "De postbode die nooit post kreeg", een korte 2d animatie voor kinderen, en een scriptie over de educatieve waarde van animatie voor kinderen.

Tijdens mijn opleiding heb ik in 2010 stage gelopen bij het bedrijf "Mijn naam is Haas", te Amsterdam. Ook tijdens en na mijn afstuderen ben ik hier blijven werken als junior animator. Sindsdien ben ik werkzaam als freelance animator en illustrator en werk ik vanuit Almkerk. Ik maak voornamelijk 2d karakter animatie, bedrijfsfilmpjes en motion graphics. De grotere projecten waar ik aan gewerkt heb zijn de feature film "Pim & Pom, het grote avontuur" en de RTL serie "StoryZoo". Zie voor alle projecten de categorie Animatie.

Samen met Lotte van Elsacker heb ik Loezelot opgericht, meer informatie hierover is te vinden op instagram.com/loezelot.

Vragen, opmerkingen, een afspraak maken of offerte aanvragen? Neem even contact met me op!

Email: marloes@kiezebrink.com
Telefoon: +31 (0)6 17 60 23 21